ACTUALIZARE CORONAVIRUS- Un șofer al Primăriei Borsa, confirmat pozitiv

787

Un șofer al Primăriei orasului Borșa a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Informația a fost confirmată oficial de către reprezentanți ai Primăriei Borșa. Primarul orașului de pe Cisla, Ion Sorin Timiș, spune că el nu se află în izolare la acest moment, respectiv că bărbatul confirmat cu acest virus nu este șoferul său, cum s-a vorbit în spațiul public.

Va reamintim că Maramureșul va trece probabil azi de 200 de cazuri de coronavirus, numărul infectaților fiind mai mare de la o zi la alta.

ACTUALIZARE Vasile Vlașin consideră că Primăria Borșa ar trebui închisă ca urmare a confirmării acestui caz. Cu atât mai mult cu cât este greu de crezut că șoferul nu a intrat în contact chiar cu nimeni din Primăria Borsa.

„Practic Primăria Borșa trebuie închisă pentru că respectivul este omul de incredere al primarului, omul bun la toate, șoferul lui, nu prea are de lucru și se plimbă dintr-un birou in altul, îi spionează pe toți și acum zice că nu a interacționat cu nimeni. O fi stat sub un glob de cristal singur și s-a imbolnăvit acolo”, spune Vlasin, pentru „Axanews.ro”.

Dragoș Hojda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here