ACTUALIZARE CĂRBUNARI – Preot decedat într-un accident rutier. Conducea o motocicletă neînmatriculată și fără permis

224

Un preot de 41 de ani a decedat azi, 9 august, în urma unui accident rutier petrecut la Carbunari.

“Astăzi, in jurul orei 15,  polițiștii din Groși au fost sesizați prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier în Cărbunari. La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta pierde controlul asupra direcției de mers și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. Echipajul medical de la fața locului a declarat decesul bărbatului”, precizează IPJ Maramureș.

Polițiștii au mai constatat că bărbatul nu deținea permis pentru conducerea unei motociclete și că motocicleta era neînmatriculata. Bărbatul decedat era, potrivit celor de la Episcopia ortodoxă a Maramureșului și Satmarului, pastorul credincioșilor din parohia Nașterea Maicii Domnului din localitatea amintită.

ACTUALIZARE  Episcopia Maramureșului și Sătmarului a anunțat că slujba Înmormântării pentru Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi va avea loc miercuri, 12 august, de la ora 12:00, la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare și va fi săvârșită de către Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

De asemenea, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, îi va conferi post-mortem, prin Delegat, Preacucernicului Părinte Adrian Ioan Marian Ieremi, rangul onorific de iconom-stavrofor (Sfânta Cruce).

Mai trebuie spus că după oficierea Slujbei Înmormântării pentru clerici, trupul neînsuflețit al Preacucernicului Părinte Adrian Ioan Marian Ieremi va fi purtat în convoi funerar spre localitatea Ulmoasa, județul Maramureș, unde va fi și îngropat.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here