ACTUALIZARE AUTOINCENDIERE – O persoană decedată și una grav rănită după un incendiu în Baia Mare

1193

Pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină, în noaptea de 8 spre 9 decembrie, la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case de pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare. Apelul la 112 a fost făcut chiar de către vecini, iar la momentul venirii pompierilor aceștia au identificat o persoană grav rănită, de 46 de ani, care a fost transporată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, a declarat, pentru Axanews.ro, că odată localizat incendiul pompierii băimăreni au găsit o persoană decedată, de 36 de ani. În urma incendiului au ars circa 36 mp de acoperiș, diferite documente și obiecte. Cauza probabilă a incendiului este autoincendierea, iar din această cauză la fața locului au fost prezenți și criminaliștii.

Pe rețelele de socializare au început să curgă mesajele pentru Flavius, bărbatul care și-a pierdut viața în acest incendiu. Prietenii care l-au cunoscut știu că era un mare iubitor al handbalului, un apropiat al comunității rock din Baia Mare și nu numai.

ACTUALIZARE Flavius Crăciun, bărbatul decedat în incendiul de noaptea trecuta, a fost mare fan al echipei Dinamo București. Apropiații și cunoscuții sunt șocați de cele întâmplate și nu înțeleg ce s a întâmplat. Starea pacientului internat este buna, fiind conștient.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here