ACTUALIZARE ATAC DUR – Se cere demisia lui Gabriel Zetea: „Demisia în bloc! Întoarceți-vă la meseriile de bază!”

156

PSD Maramureș a suferit în alegerile care s-au încheiat de câteva zile o înfrângere usturătoare în Maramureș. Sunt localități unde PSD nu a reușit să impună nici măcar un consilier local. Sunt primării pierdute de PSD, vezi Tăuții Măgherăuș. Acum oamenii din partid cer explicații actualei conduceri, dar și demisiile celor vinovați. Nu că asta ar schimba cifrele obținute. Mai ales că vin alegerile parlamentare și viitorul nu sună foarte bine.  

„Va spun ceva: în toate partidele sunt lichele, dar voi în PSD ati adunat mai multe ca peste tot! Ați avut oameni de valoare în partid. I-ați marginalizat, s-au autoeliminat prin devalorizare, ați lăsat imbecilii, corupții să fie cartea de vizită a partidului! Il văd acum pe domnul Zetea facând postări in care își exprimă mândria față de rezultatele din anumite localități… Pe bune? Domnule Zetea, nu erai bolnav de covid? Din ce stiu eu, bolnavii de covid stau intubați, nu pot respira! Dumneata postezi ca o tipografie, pe banda rulantă! Să vedem ce postezi? Că veți continua impreună cu primarii coaliției! Hm. CE VETI CONTINUA????? CE? Nu zicea nimeni că tratamentul anti covid are efecte halucinogene!

Dumneata nu realizezi că nu ai ce continua? Poți continua să fii un soț și un tată bun( spun continua dacă ai fost și pană acum. In caz contrar e un inceput pentru toate). La Șomcuta ai afirmat in campanie ca iți dai demisia dacă nu câștigi. Cum rămâne cu onestitatea cuvântului dat? Amnezie? Nesimțire? Am cateva intrebari pe care ti le-aș pune domnule Zetea: in cate organizații locale este proces verbal scris pe bune prin care oamenii au fost de acord sa se înființeze aceasta coalitie? De ce vorbesti acum de victorie a primarilor PSD cand sigla PSD nu a fost nicaieri? Cate voturi ti-au adus in teritoriu partenerii de coaliție și cat prejudiciu de imagine ti-au creat? De ce dupa pierderea Consiliului Județean nu ai facut o videoconferinta cu toti membri partidului sa iti asumi eșecul???? Te-ai inchis in spital diagnosticat. Asta nu te impiedeca sa scrii pe rețelele de socializare. In fata unui ecran de ce nu ai putut apărea?????

Domnule Zetea stii foarte bine ca eu niciodata nu am stat cap plecat in fata acțiunilor totalitare ale conducerii PSD. Nu sunt planta! Nu ma incovoi usor! Plec capul in doua situatii: in rugăciune și cand merg ( sa nu ma impiedec). Nu stiu cati Din partid ti-au spus, dar eu Iti spun ca e momentul sa te întorci la meseria de baza. Vorbesc astia prin partid pe la colturi ca se fac eforturi sa ti se cauta un loc călduț pe undeva. De ce? Nu ai o meserie de baza la care sa te întorci? Eu am fost inspector școlar. M-am intors la clasa! Is tot doamna! Ai condus un judet, ai băgat un pumn în gură tuturor si acum constati ca nu ai o meserie care te-a consacrat ca om demn de politica? La meseria ta scrie POLITICIAN. In nomenclatorul de meserii aceasta meserie nu exista!!!! Dar sa stii ca nici sa vinzi Eugenia nu e o rusine”, spune Natalia Forvald pe rețelele de socializare.

Mai mult, spune social-democrata, „orice munca il înnobilează pe om, cu condiția să fie cinstită! Voi continua cu intrebarile: cum veti premia pe cei din staful de campanie? Cu locuri eligibile la parlamentare? Sunteti o mână de oameni care ați îngropat acest partid! De ce nu contorizați eșecurile din județ? Exista localități in care nu ati intrat deloc in Consiliile locale”.

„Am mai spus-o si o repet: daca ar sti omul simplu ce se ascunde in spatele acestui partid, în veci nu ar pune ștampila pe voi. Pana acum am tolerat, dar scarba mea e atat de mare incat din acest moment chiar nu doresc sa mai fiu identificată cu voi! Nu doar Zetea este responsabil de esec, ci si vicepreședinții și toti cei care au consimțit la toata nebunia lui! Ati călcat în picioare oamenii simplii de partid! Parerea lor fix nu conta? Va doresc succes la alegeri! Cu putin ajutor rămâneți si fara reprezentare în Parlamentul României! Nu va asumati victoriile primarilor! Acolo ei bietii au muncit singuri! Aveti localități cu primari PSD unde la CJ oamenii nu v-au votat! Unde e victoria? Ce vreti sa mai continuati? Va dau un sfat! Demisia in bloc! Întoarcerea la meseriile de baza!”, concluzionează Natalia Forvald.

ACTUALIZARE Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a declarat că la nivel de PSD Maramureș se face o analiză a rezultatelor obținute în alegerile locale trecute și se vor lua o serie de decizii.

„Nu știu despre vreun atac. Ma interesează foarte mult părerea membrilor activi ai PSD. Doamna Natalia nu a activat în PSD de foarte mulți ani. Dar o analiză a rezultatelor PSD Maramureș se face. Am avut deja o discuție cu conducerea centrală a partidului. Și în perioada imediat următoare se va face o analiză alături de membrii PSD Maramures. Și vom lua cele mai bune decizii pentru organizație, impreună”, a spus Zetea.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here