ACTUALIZARE 2 – Accident pe DE 58, în Cicârlău. Două persoane transportate la spital

1604

Un accident s-a înregistrat în jurul orei 19.00, pe DE 58, în localitatea Cicârlău, la intrarea dinspre Baia Mare. Din primele informaţii, au fost implicate două autoturisme şi au rezultat două victime, din care una încarcerată.

ACTUALIZARE – ISU Maramureş

Pompierii militari din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit ieri, 26.02., în cazul unui accident rutier produs în zona localității Cicârlău. În urma accidentului au rezultata două victime, cu vârste de 60 de ani și 26 de ani, care au fost transportate la spital de către echipajele T.I.M. și E.P.A. ale S.M.U.R.D. Baia Mare.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureş

În urma sesizării prin SNUAU 112, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit aseară, în jurul orei 19.00, la un accident de circulaţie produs pe D.N.1C, între localităţile Cicârlău şi Buşag.
Un bărbat de 61 de ani, care a intenţionat să pătrundă cu autoturismul pe un drum lateral la stânga, a fost acroşat de un alt autoturism al cărui conducător auto, un tânăr de 26 de ani, se angajase în depăşirea sa. În urma impactului, autoturismul acroşat a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe plafon.
Ambii conducători auto au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital, unde au rămas internaţi. Şoferul de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero iar celuilalt şofer implicat în accident i-au fost recoltate probe de sânge. Traficul pe D.N. 1C a fost restricționat pe un singur sens timp de 30 minute.
Poliţiştii continuă cercetările.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here