ACTUALIZARE – ACCIDENT NEOBIŞNUIT – Mașină de poliție răsturnată chiar în fața… Poliției Baia Mare. Cine e vinovat de producerea accidentului (GALERIE FOTO)

2917

În urmă cu puțin timp a fost semnalat un accident de circulație în care a fost implicată o mașină de poliție pe strada Gheorghe Șincai din municipiu. Pe rețelele de socializare circulă fotografii cu mașina de poliție răsturnată pe plafon chiar în fața sediului Poliției Municipale Baia Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Rămâne de stabilit care dintre cei doi șoferi au forțat semaforul.

ACTUALIZARE – “Autospeciala de poliţie, care avea în funcţiune semnalele luminoase, a pătruns în intersecţia străzilor Andrei Mureşanu şi Gheorghe Şincai pe culoarea roşie a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, ambele autovehicule au fost avariate. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a aplicat sancţiune contravenţională pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric iar, ca măsură complementară, suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Acum, câteva precizări. La volanul autospecialei, se afla un agent de poliţie din Groşi, în vârstă de 38 de ani. Acesta se afla în timpul serviciului. Avea semnalele luminoase în funcţiune, însă nu şi cele acustice, aşa cum era obligat. A primit patru puncte penalizare. Din fericire, el a reuşit cu bine să iasă din autoturismul răsturnat pe plafon.

Dragoș HOJDA, Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here