ACTUALIZARE 9 – Jaf la o bancă din Baia Mare. Hoţii au fugit cu banii

42696

În urmă cu puţin timp a fost anunţată o tentativă de jaf la o bancă din Baia Mare. Este vorba despre banca aflată în zona parcului RFN, din zona străzii Ion Luca Caragiale, iar la această oră nimeni nu este lăsat să intre în bancă.

La faţa locului de află două maşini ale poliţiei Baia Mare, una a Jandarmeriei, dar şi reprezentanţii firmei de pază cu care banca are contract. Oamenii legii au deschis o anchetă. Din primele informaţii primite de la faţa locului, nimeni nu a fost rănit.

ACTUALIZARE „La 11.40 am fost sesizați prin 112 ca la o unitate bancară de pe strada Victoriei, două persoane au sustras, sub amenințare, o sumă de bani. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și desfășoară cercetări”, a precizat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș pentru axanews.ro.

ACTUALIZARE 2: La faţa locului s-a adunat puhoi de oameni. Nimeni nu înţelege cum a fost posibil jaful. Poliţiştii încearcă să stabilească prejudiciul.

ACTUALIZARE 3: Pe Facebook a apărut informaţia că sunt poliţişti la toate ieşirile din oraş.

ACTUALIZARE 4: Zona băncii este restricţionată, fiind interzis accestul atât pentru pietoni cât şi pentru automobile.

ACTUALIZARE 5: Conform unor informaţii primite de la faţa locului, cei doi hoţi ar fi venit pe scutere, dinspre mall, pe strada Victoriei, fiind surprinşi de camerele de supraveghere existente în afata agenţiei bancare.

ACTUALIZARE 6: Unul dintre hoţi avea un pistol (pe surse, ar fi vorba de un pistol calibru 9 mm), iar celălalt avea o macetă, cu care a lovit în pervazul ghişeului.

ACTUALIZARE 7: Cu toate că încă nu a fost stabilit prejudiciul, se ştie că hoşii au furat doar lei. La ora jafului, în stoc nu erau euro.

ACTUALIZARE 8: Angajaţii agenţiei bancare sunt foarte speriaţi. Cu toate acestea, au reuşit să dea anchetatorilor semnalmentele hoţilor. Există şi martori care au văzut hoţii venind şi au putut să dea şi ei informaţii. Se ştie că hoţii au plecat pe scutere, la fel cum au venit, dar nu se ştie dacă au mers pe strada Victoriei, spre Facultatea de Litere, ori s-au ascuns în vegetaţia de pe strada Caragiale.

ACTUALIZARE 9: Au fost instalate filtre ale Poliţiei şi la ieşirile din judeţ. Conform unor informaţii neoficiale, se presupune că hoţii nu ar fi din Maramureş.

Citeste si Vezi filmul jafului de la RFN!

Cătă ŢINEGHE, Dragoş HOJDA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here