ACTUALIZARE 5 ALEGERI 2020 – Află rezultatele votului din 27 septembrie

773

ACTUALIZARE 5 Viitorul președinte al CJ Maramureș este Ionel Bogdan, care l a surclasat pe Gabriel Zetea. PNL va avea și majoritatea in Consiliul Județean Maramureș. 

ACTUALIZARE4

În mod surprinzător Anton Ardelean pierde Primăria Tautii Magheraus, iar într-o postare pe Facebook le mulțumește alegatorilor pentru voturile primite, dar “majoritatea a decis altceva”.

La Borșa Sorin Timiș a câștigat un nou mandat. La Bogdan Vodă Ana Enea Bizau a prins un nou mandat de primar.

ACTUALIZARE 3

La Cernești, NOUL PRIMAR este MIRCEA DEAC, el a câștigat alegerile!
– Somcuta Mare PRIMAR este GHEORGHE IOAN BUDA
– Sighetu Marmatiei – ONITA IVASCU
– Suciu de Sus – VIOREL PASCA
– Lapusul Romanesc – CRISTINA BUDA
– Ieud – NICOLAE TRAIAN DAVID
– Coltau – CHENDES LAJOS
– Ulmeni – LUCIAN MORAR
– Cicârlău – SORIN LUPȘE
– Tăuții Măgherăuș – DUMITRU Marinescu
– Recea – OCTAVIAN PAVEL

 

ACTUALIZARE 2

La Baia Sprie noul primar este Alin Birda. La Seini Gabriela Tulbure și ar fi adjudecat un nou mandat, iar la Sighet Sorin Rednic ar fi câștigat alegerile în fata fostului prefect Vasile Moldovan. Va reamintim că vorbim de rezultatele parțiale, deci lucrurile se pot schimba de la o ora la alta.

ACTUALIZARE 1

IPJ Maramures a anunțat ca au fost înregistrate patru dosare penale, unul în Baia Mare pentru frauda electorala, altul la Viseu de Sus și două la Leordina, unul pentru tentativa la frauda electorala și unul pentru lovire. Ziua de azi în Maramures a decurs destul de bine, fără prea multe incidente electorale. Au fost reclamate polițiștilor 31 de posibile situații de încălcare a legii electorale. Au fost aplicate 9 amenzi. 

ACTUALIZARE

Deja pe rețelele de socializare se anunță primele rezultate. La Moisei noul primar ar fi fostul viceprimar, Grigore Tomoiaga, la Tautii Magheraus Anton Ardelean și ar fi adjudecat un nou mandat.

Maramureșul a votat azi, 27 septembrie. Sub 200.000 de maramureșeni au ieșit din case pentru a-i alege pe cei care le vor reprezenta pentru următorii ani interesele. Vor fi comune în județ unde vom avea cu siguranță primari noi, aici bătălia fiind într-adevăr una mare. Un exemplu este comuna Moisei, unde Toader Ștețcu nu a mai candidat pentru un nou mandat. 

Și la Sighet se dă o bătălie mare pentru scaunul de primar al municipiului, după ce Horia Scubli nu a mai candidat pentru un nou mandat.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here