ACTUALIZARE 2 – CRIMĂ – Profesor universitar din Baia Mare, găsit mort în casă. A fost ucis în bătaie

6462

Liviu Gavrilescu, profesor universitar la Universitatea de Nord, fost consilier al prefectului și consilier IT la Prefectura Maramureș, a murit în această dimineață. Se pare că ar fi fost victima unui scandal domestic.

Surse neoficiale arată că el ar fi fost ucis în această dimineață, în urma unui scandal domestic. Cel mai probabil, el a fost omorât accidental de către fiul său, însă informația nu a fost confirmată oficial. Deocamdată însă a fost confirmat doar decesul acestuia. „A fost sesizată poliția în această dimineață cu privire la decesul unei persoane. S-a costituit o echipă complexă de cercetare și se desfășoară veificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta. Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș”, a declarat pentru axanews.ro Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș. Persoana decedată a fost transportată la spital pentru efectuarea necropsiei.

Procurorii și criminaliștii se află acum la fața locului pentru cercetări. „Am fost sesizați cu privire la infracțiunea de omor. Colegul nostru se află acum la fața locului împreună cu o echipă de criminaliști de la IPJ Maramureș”, a declarat pentru axanews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

ACTUALIZARE – “Infracţiunea de omor se confirmă. Decesul a survenit în urma unor acte de violenţă extremă”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Anchetatorii nu confirmă, nici nu infirmă că principalul suspect este chiar fiul cadrului didactic. Conform unor surse, acesta ar fi de negăsit după producerea faptei. Oamenii legii speră să identifice autorul în cel mai scurt timp, fiind numai o chestiune de ore. În plus, mai trebuie spus şi că rezultatul necropsiei va releva cauza decesului.

ACTUALIZARE 2 – Liviu Gavrilescu trebuia să împlinească la finalul lunii viitoare 66 de ani. Este cadru didactic din 1998, urmând toate etapele – asistent, lector şi, din 2005, conferenţiar universitar, activând în cadrul Facultăţii de Litere din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare. A fost şef al Oficiului de Calcul în perioada 1982-1994, director al Fondului Proprietăţilor de Stat, în perioada 1994-2007 şi consilier al prefectului în perioada 2001-2004. Începând cu anul 2004, a fost consilier IT în cadrul Instituţiei Prefectului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE, Angela SABĂU

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here