ACTUALIZARE 5 – 112 – Accident cu patru victime în Satulung. O maşină s-a izbit de o casă (FOTO)

3467

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs în dimineaţa zilei de joi, 11 octombrie, în localitatea Satulung, pe DN 1C. Mai multe echipaje de pompieri, medici şi poliţişti se îndreaptă către locul indicat. Din primele informaţii, două persoane ar fi rămas încarcerate.

ACTUALIZARE – În total, au rezultat patru victime, însă două persoane au fost rănite mai grav. Una dintre ele este inconştientă, în timp ce una este semiconştientă. Toate victimele sunt transportate la spital.

ACTUALIZARE 2 – Din primele informaţii, şoferul unui autoturism a intrat în coliziune cu o casă de lemn. La volan se afla un tânăr din Arieşul de Pădure. Alături de el, în maşină, se aflau două surori şi încă o prietenă a lor. Pe DN 1C se putea circula pe un singur sens.

ACTUALIZARE 3 – “Din primele cercetări, în jurul orei 07.12, pe DN 1C, în localitatea Satulung, în dreptul imobilului cu nr. 381, două autoturisme care efectuau manevra de depăşire s-au acroşat. Ca urmare a producerii accidentului, un autoturism a părăsit partea carosabilă. Au rezultat patru victime, din care una a fost intubată la faţa locului. Toate cele patru persoane au fost transportate la spital. Circulaţia a fost blocată temporar pe unul dintre sensuri, cel de mers către Baia Mare”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Marius Eftimie, din cadrul IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE 4 – “Pompierii maramureșeni au intervenit joi dimineață la un accident rutier produs în localitatea Satulung. Accidentul a fost anunțat prin numărul pentru urgențe 112, iar apelantul a anunțat că sunt patru victime, din care două încarcerate. Spre locul intervenției s-au deplasat din cadrul ISU Maramureș echipajul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, o autospecială din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare și trei echipaje din cadrul SAJ Maramureș. Ajunse la locul accidentului, echipajele au constatat faptul că victimele nu erau încarcerate, însă două dintre ele erau în stare gravă. Toate cele patru victime, cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani (un bărbat și trei femei), au fost preluate și transportate la spital de către echipajele medicale”, au precizat reprezentanţii ISU Maramureş.

ACTUALIZARE 5 – “Joi, dimineaţă, la ora 07.22, un conducător auto de 21 de ani din localitatea Satulung, a condus un autoturism pe DN 1C, în localitatea Satulung, pe drum în aliniament, dinspre Șomcuta Mare spre Baia Mare. În zona de acțiune a indicatorului ,,Depășirea autovehiculelor, cu excepția motocicletelor fără ataș, interzisă”, a trecut peste marcajul longitudinal continuu simplu ce desparte sensurile de mers, s-a angajat în depășirea unui vehicul de transport elevi care circula regulamentar în fața sa şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din localitatea Arieşu de Pădure, care la rândul său, era angajat în depășire. În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un imobil. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a patru persoane care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge. Traficul a fost restricționat pe DN 1C, pe un sens, aproximativ o oră”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here