ACTUALIZARE 2 – 112 – Accident de autocamion în Buciumi! O persoană a fost descarcerată (FOTO)

1309

Un accident de circulaţie a fost semnalat cu puţin timp înainte de ora 07.00, în localitatea maramureşeană Buciumi.

Din primele informaţii, în evenimentul rutier a fost implicat un autocamion. În plus, o persoană a rămas încarcerată.

Din câte se ştie, victima a fost extrasă dintre fiarele contorsionate şi predată medicilor sosiţi la faţa locului. Starea sa este gravă. Circulaţia este blocată în zonă.

ACTUALIZARE – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1C (E58) Baia Mare – Dej, la km 123+400 de metri, în zona localităţii Buciumi (judeţul Maramureş), a avut loc în jurul orei 06.30 un accident rutier: un autocamion (încărcat cu legume) a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul şi s-a izbit de un gard de pe marginea drumului. În urma impactului, şoferul a suferit leziuni grave. Traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ.

ACTUALIZARE 2 – La ora 06.35, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi că la kilometrul 123+400 de metri, în localitatea Buciumi, s-a produs un accident de circulaţie. Şoferul unui autocamion, în vârstă de 21 de ani, care circula pe relaţia Dej – Baia Mare, a pătruns pe sensul opus, după care a ajuns în şanţul din partea stângă a şoselei. Apoi, s-a răsturnat şi a intrat într-un gard. Conducătorul auto a rămas încarcerat, în stare de inconştienţă. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a stabilizat victima, după care a predat-o unui echipaj SMURD. Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean, unde i se vor recolta probe biologice. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florin Gherman, reprezentantul IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here