ACTUALIZARE 1 NE ALEGEM PREȘEDINTELE – Maramureșul a trecut de 40% prezenta la vot

391

ACTUALIZARE Cu o oră înainte de închiderea urnelor județul Maramureș a trecut de 40% la prezență la vot, mai exact 40,02%. Au votat la cele 438 de secții de votare 170.224 de alegători cu drept de vot. Și-au exprimat opțiunea electorală folosind urna specială 1164 de persoane, respectiv 13.842 de alegători au votat pe listele electorale suplimentare.

Prezența la vot în județul Maramureș se apropie de 40% cu mai puțin de 3 ore înainte de închiderea urnelor. Maramureșenii au început să voteze mai ales începând după ora 12:00. La această oră, potrivit datelor primite de la Biroul Electoral Central prezența la vot la nivel de județ este de 38,52%, iar până la ora închiderii urnelor poate trece de 40%.

La nivel de județ votul a decurs azi fără prea multe incidente. Un dosar penal pentru fraudă la vot am avut la Vișeu de Sus, unde un cetățean străin a votat deși nu avea acest drept. Poliția a deschis o anchetă în acest sens. S-a votat azi în spitale, dar și în penitenciar. Băimărenii au votat pentru schimbare, pentru normalitate, pentru o țară în care românii să nu mai fie nevoiți să plece din ea.

ACTUALIZARE Cu mai putin de doua ore inainte de inchiderea urnelor, prezenta la urne in judet este de 39%.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here