ACTIVITĂȚI – Circa 400 de copii de la școlile din Vișeu, prezenți la ateliere de arte plastice, decorative și vizual-auditive

304

Peste 400 de copii din Vișeu de Sus, dar și din localități învecinate orașului de pe râul Vișeu au fost prezenți la evenimentele organizate de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Vișeu de Sus, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Maramureș.

Aici a fost organizat Concursul Interjudețean ”Splendoarea iernii prin ochi de copil” și Simpozionul Interjudețean Artterapia – limbajul universal al copilăriei, evenimente devenite deja tradiție și care promovează cunoașterea, stimularea și afirmarea potențialului artistic al copiilor din învăţământul preşcolar, primar, gimnazial, liceal şi special și schimbul de bune practici în domeniu, adresându-se preşcolarilor şi elevilor din învăţământul special şi învăţământul de masă, dar și cadrelor didactice.

Activitățile coordonate de directorul Centrului Școlar de Educație Incluzivă, prof. Angela Kolozsvari și de întregul colectiv al instituției, s-au bucurat de un succes deosebit, aproximativ 400 de copii de la școlile din Vișeu de Sus și alte localități din județ participând la atelierele de arte plastice, decorative și vizual-auditive.

Consiliul Județean Maramureș a fost reprezentat la acest eveniment de consilierului județean Ioan Radu Coman, care a trasmis gândurile bune și felicitările președintelui Gabriel Zetea pentru reușita acțiunii, dând asigurări că instituția județeană va rămâne un partener corect și implicat în toate proiectele viitoare.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here