ACȚIUNE – Polițiștii de frontieră maramureșeni s-au aflat în mijlocul elevilor de la Școala Gimnazială Valea Vișeului (FOTO)

370

În cadrul activităților derulate în cadrul programului “Școala altfel”, polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighet s-au aflat în mijlocul elevilor de la Școala Gimnazială Valea Vișeului.

“Elevilor le-au fost prezentate aspecte generale legate de activitaea polițiștilor de frontieră, frontiera de stat, sistemul de școlarizare a MAI. A avul loc și o prezentare a tehnicii și dotării. Elevii au fost foarte încântați să urce la bordul unei autospeciale a poliției de frontieră’’, a spus subcomisar Radu Lungu, purtător de cuvânt al ITPF Sighet.

“Am fost încântați să-i avem în mijlocul nostru pe polițiștii de frontieră care de fiecare dată se dovedesc a fi adevărați parteneri educaționali. Elevii noștri au fost foarte receptivi la cele prezentate și poate cine știe careva dintre ei va deveni polițist de frontieră”, a spus prof. Vasile Onujec, director Școala Gimnazială Valea Vișeului.

Liviu ȘIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here