ACŢIUNE INEDITĂ ÎN TÂRGU LĂPUŞ – Când poliţiştii le citesc poveşti, copiii sunt mai atenţi – FOTO

555

Cele mai plăcute şi emoţionante activităţi ale poliţiştilor sunt cele desfăşurate în mijlocul copiilor, în grădiniţe sau şcoli. Pentru că cei mai mulţi dintre poliţişti au şi statutul de părinte, aceştia ştiu că siguranţa copiilor depinde în primul rând de grija şi atenţia adulţilor.

Aşadar, poliţiştii nu refuză nicio invitaţie de a participa la diferite activităţi la care au prilejul să-i reîntâlnească, devenind parteneri ai cadrelor didactice în cadrul mai multor proiecte iniţiate de către reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Maramureş.

În această săptămână, poliţiştii din Târgu Lăpuş au răspuns afirmativ invitaţiei de a participa, alături de educatoarele din oraş, la caravana “Fiecare copil merită o poveste”. Astfel că şeful Poliţiei Oraşului Târgu Lăpuş, comisar şef de poliţie Mihai Gherman, împreună cu agentul şef principal Călin Pop şi-au regăsit inspiraţia şi au ajuns pe tărâmul poveştilor. Bineînţeles, emoţiile au fost inerente iar fermitatea a făcut loc explicaţiilor şi zâmbetelor.

Micuţii s-au familiarizat cu poliţiştii, dovedind că sunt cei mai atenţi ascultători şi au înţeles că nu trebuie să se sperie de uniformă. La rândul lor, poliţiştii s-au bucurat de momentele petrecute alături de micuţi, promiţându-le acestora că vor profita de orice oportunitate pentru a reveni în grădiniţă, conform IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here