ACŢIUNE ÎN FORŢĂ – Ţigări confiscate şi autovehicule indisponibilizate în Maramureş (FOTO)

678

Prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun rămâne o prioritate a poliţiştilor maramureşeni iar activităţile specifice desfăşurate pentru depistarea şi tragerea la răspundere penală a persoanelor care depozitează, transportă şi comercializează ţigări de contrabandă au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute.

“În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat în trafic două autovehicule folosite la comiterea unor astfel de activităţi infracţionale.
Au fost ridicate în vederea confiscării 35.700 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. 28.700 pachete au fost ridicate de către poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag iar 7.000 de pachete au fost ridicate de către poliţiştii din Baia Sprie. Totodată, poliţiştii au dispus indisponibilizarea unui autoturism şi a unei autoutilitare, cu care erau transportate ţigările”, a precizat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here