ACȚIUNE DE PREVENIRE – Campanie anticorupție în zonele turistice din Maramureș

149

Zilele trecute, Serviciul Județean Anticorupție Maramureș a desfășurat o acțiune de prevenire a corupției adresată cetățenilor din zonele turistice din proximitatea Mânăstirii Bârsana din localitatea Bârsana și Cimitirului Vesel din localitatea Săpânța, obiective turistice de pe raza județului Maramureș.

În acest sens, turiștilor le-au fost oferite flyere cu tematică anticorupție și le-au fost prezentate aspecte privitoare la identitatea instituțională a DGA, infracțiunile de corupție prevăzute de Codul Penal, consecințele săvârșirii faptelor de corupție, popularizarea Call Center-ului Anticorupţie 0800.806.806, precum și datele de identificare ale SJA Maramureș.

“Cetățenii județului Maramureș care doresc să ia atitudine împotriva faptelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare telefonică gratuită la Call Center Anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa maramures.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

Reamintim faptul că, la nivel local, DGA este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Maramureș, al cărui sediu se află în municipiul Baia Mare, str. Tineretului, nr. 2, tel./fax 0262204264”, a declarat scms. Antonela Lungu din cadrul DGA-Serviciul Județean Anticorupție Maramureș

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here