ACŢIUNE – Baia Mare, invadată de cerşetori

872

Echipajele de jandarmi aflate în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au fost solicitate să intervină în situaţii de tulburare a ordinii publice şi au aplicat sancţiuni contravenţionale conform prevederilor legale. Echipajele de jandarmi aflate în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Baia Mare au acţionat pentru combatere a cerşetoriei.

O primă acţiune a avut loc în data de 20 aprilie, atunci când o persoană de sex masculin a fost surprinsă aflându-se in faţa magazinului „DAYTONA”, de pe bulevardul Unirii din localitatea Baia Mare şi apela în mod repetat la mila publicului. Totodată acesta le-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare celor care refuzau să-i dea bani, iar la cererea echipajului de jandarmi de a da relaţii privind identitatea sa, acesta a refuzat.

Tot in fata magazinului „DAYTONA”, de pe bulevardul Unirii din Baia Mare in data de 21.04.2018 in jurul orei 16:00 a fost surprinsa o persoana de sex masculin care apela in mod repetata la mila trecătorilor din zona pentru a obţine diferite foloase materiale si sume de bani.

Jandarmeria Maramureş precizează că în data de 22.04.2018 in jurul orelor 20:50 a o persoana de sex masculin a fost surprinsă aflându-se in parcarea din faţa complexului comercial „MARAMURESUL” de pe B-dul. Unirii din localitatea Baia Mare, in timp ce apela in mod repetat la mila trecătorilor, cu scopul de a obţine foloase materiale sau băneşti. Toţi cei in cauza au fost sancţionaţi contravenţional.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

3 COMENTARII

  1. Ar fi o chestie faina daca Jandarmeria ar tine la distanta persoanele rrome care cersesc la greu in oras. S-ar mai aerisi orasul. Bine, nu asta ar trebui sa fie “jobul” jandarmeriei…. Dar ce sa facem… Trebuie aerisit un pic orasul.

  2. cersetori la lidl granicerilor,plus aurolaci in fata la center nemes!!nici o masura pt.curatarea jegului din toate zonele orasului!!!dar conducerea,reprezentantii orasului au acordat dreptul de functionare la case de pariuri pe granicerilor,vreo 5-6 la numar care misuna de interlopi tuciurii!!!bravo KAKE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here