ACȚIUNE – Activitate de prevenire a corupției, în Baia Mare (FOTO)

321

Direcția Generală Anticorupție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne aniversează astăzi 14 de activitate, perioadă care relevă o maturitate instituțională și în care s-a consolidat ca instituție specializată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului MAI.

Cu această ocazie, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au desfășurat o activitate de prevenire a corupției în rândul conducătorilor auto de pe raza municipiului Baia Mare, în vederea creșterii gradului de conștientizare a cauzelor și consecințelor implicării în fapte de corupție.

În acest sens, conducătorilor auto opriți în trafic le-au fost oferite flyere cu tematică anticorupție și le-au fost prezentate aspecte privitoare la identitatea instituțională a DGA, faptele de corupție, modalitățile de sesizare a acestora, precum și linia telefonică gratuită Call Center Anticorupție – 0800.806.806.

“Reamintim faptul că, la nivel local, DGA este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Maramureș, al cărui sediu se află în municipiul Baia Mare, str. Tineretului, nr. 2, tel./fax 0262204264.

Cetățenii județului Maramureș care doresc să ia atitudine împotriva faptelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare telefonică gratuită la Call Center Anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa maramures.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene”, au explicat reprezentanții Serviciului Județean Anticorupție Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here