ACORD DE MEDIU – Noi paşi pentru construcţia podului peste Tisa, de la Sighet

531
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România a anunţat publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan/program „Pod peste Tisa în zona Tepliţa din Sighetu Marmaţiei” şi a finalizării raportului de mediu. Raportul poate fi consultat la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş din Baia Mare, dar şi la sediul CNAIR din municipiul Bucureşti.

Gabriel Tămâian, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş, a declarat, pentru Axanews.ro, că într-o primă fază a fost făcut un raport de evaluare, iar acum suntem în procedura de emitere a acordului de mediu.

“Având în vedere că aici vorbim de un proiect transfrontalier, totul trebuie tradus în limba ucraineană, apoi documentele ajung la nivel central iar de aici la autorităţile ucrainene, or astfel de proceduri durează. Un termen aproximativ, dacă toate merg cum ar trebui să meargă, ar fi de şase luni. Acum se definitivează PUZ-ul, iar de aici lucrurile ar urma să meargă mai uşor”, a explicat Tămâian.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here