ACHIZIȚII NOI – Paul Batin și Claudiu Pamfile (AFC Hermannstadt) au semnat cu CS Minaur. Băimărenii au un camerunez în probe

1905

CS Minaur și-a prezentat noile achiziții pentru returul Ligii 3, în cadrul unei conferințe de presă organizată ieri, 16 ianuarie, la Primăria Baia Mare. Echipa are ca obiectiv promovarea în Liga 2 la finalul sezonului. Cu această ocazie s-a vorbit și despre refacerea infrastructurii și s-au făcut planuri legate chiar de promovarea, în câțiva ani, în Liga 1.

După Cristian Bud (Turris Turnu Măgurele, Liga 2) și Cristian Onțel (CS Popești Leordeni, Liga 3), CS Minaur a anunțat transferurile fotbaliștilor Paul Batin (atacant, Concordia Chiajna, Liga 2) și Claudiu Pamfilie (fundaș, AFC Hermannstadt, Liga 1). De asemenea, se află în probe la echipă un mijlocaș camerunez, Yaya Zoua.

„Mă bucur că m-am întors acasă și fac parte din proiectul care vizează reconstruirea echipei. Am avut mai multe oferte, dar când am văzut că există din nou în Baia Mare dorința de a face performanță, nu am mai stat pe gânduri și am semnat cu CS Minaur”, a declarat Cristian Bud.

„Am plecat de mai mulți ani din Baia Mare și mă bucur că acum am avut ocazia de a mă întoarce acasă. Obiectivul meu imediat este să promovez cu CS Minaur în Liga 2. Este vorba de un proiect ambițios și sper ca în vară să fim toți bucuroși. Nu vreau să spun acum mai multe, voi <<vorbi>> pe teren”, a adăugat Paul Batin.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here