ACCIDENT – O șoferiță a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în șanț. în Tăuții Măgherăuș (FOTO)

414

În orașul Tăuții Măgherăuș au avut loc, în ultimele ore, atât acțiuni rutiere, cât și… incidente rutiere. O șoferiță a ajuns cu mașina în șanț, după ce, spun unii martori, butona telefonul mobil în loc să fie atentă la șosea.

“O femeie în vârstă de 57 de ani, care conducea un autoturism dinspre Tăuții Măgherăuș către Baia Mare, a pierdut controlul direcției de mers și a ajuns cu autoturismul în șanț. Nicio persoană nu a fost rănită. Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional pentru preocupări de natură a-i distrage atenția”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Tot în zona orașului Tăuții Măgherăuș, în ultimele 48 de ore, poliţiştii au efectuat mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. “Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 8.500 de lei. De asemenea, în urma controalelor tehnice a autovehiculelor oprite, poliţiştii au luat măsura de a retrage zece certificate de înmatriculare şi reţinerea a trei plăcuţe de înmatriculare”, a menționat Florina Meteș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here