ACTUALIZARE – ACCIDENT – O gravidă a ajuns la UPU Baia Mare după ce un microbuz a intrat într-un cap de pod

1082

Un accident de circulație a avut loc miercuri, în jurul orei 14.40, în Băița. Un microbuz a intrat într-un cap de pod. În interior se aflau zece persoane. Cinci echipaje SAJ și SMURD s-au deplasat la fața locului.

În cele din urmă, trei victime rănite ușor au refuzat transferul la spital. O a patra este un bărbat care a suferit un traumatism toracic, care a acceptat să fie dus la spital. O a cincea victimă a fost transportată la UPU Baia Mare, fiind vorba despre o femeie însărcinată. Aceasta nu este în stare gravă, însă a fost transferată pentru a se asigura că nu va avea probleme ulterioare.

ACTUALIZARE – “Azi, la ora 14.35, poliția a fost sesizată prin apelul de urgență 112 despre faptul că, în localitatea Băița a avut loc un accident de circulație. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că șoferul unui microbuz de transport persoane, care se deplasa dinspre Tăuții Măgherăuș spre Baia Mare, într-o curbă la stânga a derapat și a acroșat parapetul podului de peste pârâul Băița. În urma impactului o tânără de 26 de ani, însărcinată, a suferit leziuni ușoare dar nu a necesitat internarea. În microbuz se mai aflau încă 14 persoane care nu au fost rănite. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Baia Sprie nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here