ACCIDENT NEOBIȘNUIT – Un TIR s-a oprit în peretele unei case după ce s-a ciocnit cu un BMW

1081

Un accident mai puțin obișnuit, dar foarte grav s-a produs pe DN 76, în localitatea Lunca (jud. Bihor) în momentul în care un autoturism BMW şi o autocisternă s-au ciocnit. În urma impactului, TIR-il a fost proiectat într-un stâlp electric, pe care l-a rupt, iar apoi s-a oprit în peretele unei case.

„Un bărbat de 30 de ani, din comuna Arieșeni, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, pentru a pătrunde pe strada Fermei din localitatea Lunca și a fost acroșat de un autotren cu semiremorcă, condus în aceeași direcție de un bărbat de 50 de ani, din Aștileu, județul Bihor”, se precizează într-un comunicat transmis, miercuri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

“Evenimentul rutier s-a produs marţi seară şi, potrivit poliţiştilor, a fost cauzat de manevrele neregulamentare ale ambilor şoferi. Potrivit informării, în momentul impactului, şi şoferul autotrenului făcea o manevră neregulamentară, intrând în depăşire pe linie continuă. Cert este că, în urma impactului, autotrenul a fost proiectat într-un stâlp electric, iar apoi a lovit peretele unui imobil din localitate”, scrie ebihoreanul.ro.

AxaNews.ro

foto Facebook Horia Dumitras

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here