ACCIDENT ÎNFIORĂTOR – Un tânăr a pierdut controlul dubiței și s-a izbit violent de un TIR (VIDEO ȘI FOTO)

224

Accident cumplit, produs în această dimineață, pe DN1, de un hunedorean. Tânărul de 20 de ani, care conducea o dubiță, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un TIR. Totul s-a întâmplat între localitățile Sâmbăta de Jos și Olteț. În urma impactului extrem de violent, hunedoreanul a murit pe loc. Șoferul autocamionului a fost și el rănit și transportat la spital, a notat Info Trafic 24.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare și un echipaj cu apă și spumpă. „Victima încarcerată a fost declarată decedată. A suferit leziuni incompatibile cu viața și, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic”, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt la ISU Brașov.

Poliția a demarat o anchetă pentru ucidere din culpă. „Un tânăr în vârstă de 20 ani, din județul Hunedoara, care conducea o autoutilitara pe DN1, din direcția Sibiu către Brașov, la intrarea în localitatea Sâmbăta de Jos, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autocamion. În urma impactului, tânărul de 20 ani a decedat, iar șoferul autocamionului a fost rănit și transportat la spital. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și imprejurările în care s-a produs accidentul“, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt la Poliția Brașov, conform Info Trafic 24.

AxaNews.ro

PRIMELE IMAGINI CU ACCIDENTUL ÎNFIORĂTOR DE PE DN1!UN TÂNĂR DE 20 DE ANI, DIN JUDEȚUL HUNEDOARA, MORT ÎN BRAȘOV.BĂIATUL CONDUCEA O DUBIȚĂ, A PIERDUT CONTROLUL VOLANULUI ȘI S-A IZBIT VIOLENT DE UN TIR!#VIDEOAccident cumplit, produs în această dimineață, pe DN1, de un hunedorean. Tânărul de 20 de ani, care conducea o dubiță, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un TIR. Totul s-a întâmplat între localitățile Sâmbăta de Jos și Olteț. În urma impactului extrem de violent, hunedoreanul a murit pe loc. Șoferul autocamionului a fost și el rănit și transportat la spital.La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare și un echipaj cu apă și spumpă.„Victima încarcerată a fost declarată decedată. A suferit leziuni incompatibile cu viața și, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic”, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt la ISU Brașov.Poliția a demarat o anchetă pentru ucidere din culpă.„Un tânăr în vârstă de 20 ani, din județul Hunedoara, care conducea o autoutilitara pe DN1, din direcția Sibiu către Brașov, la intrarea în localitatea Sâmbăta de Jos, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autocamion. În urma impactului, tânărul de 20 ani a decedat, iar șoferul autocamionului a fost rănit și transportat la spital. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și imprejurările în care s-a produs accidentul“, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt la Poliția Brașov.

Publicată de Info Trafic 24 pe Marţi, 2 iulie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here