ACCIDENT ÎN DEPLASARE – Un autoturism de Maramureș s-a izbit de un panou publicitar (FOTO)

295

Doi maramureșeni care se îndreptau către PTF Petea au fost implicați într-un accident de circulație în județul Satu Mare. O persoană a rămas încarcerată.

Pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane care a rămas blocată într-un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Evenimentul s-a petrecut pe DN19A (spre Petea), autoturismul răsturnat intrând în coliziune cu un panou publicitar.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD- TIM și un echipaj medical cu ambulanță aparținând SAJ Satu Mare. Au fost identificate două victime, ambele din Maramureș, dintre care una a ieșit singură din autoturism, iar una încarcerată.

“S-a intervenit cu accesoriile specifice de descarcerare pentru extragerea persoanei blocate în autoturism. Ambelor victime, găsite conștiente, însă cu multiple traumatisme, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare”, a explicat Adriana Pop, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here