ACTUALIZARE 5 – ACCIDENT CRIMINAL – Un tânăr din Săliştea de Sus a murit după ce s-a izbit de un stâlp. Familia şi prietenii, în stare de şoc (GALERIE FOTO)

522

Tragedie uriaşă în Săliştea de Sus. Un tânăr în vârstă de 18 ani din oraş şi-a pierdut viaţa la câteva ore după un accident rutier îngrozitor produs în centrul localităţii.

Tânărul, care avea permisul de conducere de scurt timp, s-ar fi aflat în maşină alături de alţi doi adolescenţi de vârstă apropiată cu a sa. La un moment dat, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un stâlp de iluminat. În urma impactului, stâlpul a căzut peste autoturism.

Săliştea de Sus a rămas fără curent electric preţ de aproximativ trei ore. Însă, problema gravă a fost starea conducătorului auto. Ionuţ a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare şi avea nevoie urgentă de sânge. În pofida încercării de mobilizare în acest sens, tânărul a pierdut lupta cu viaţa şi s-a stins din viaţă în seara zilei de joi, 29 noiembrie.

ACTUALIZARE – Teribilul accident a avut loc în centrul localităţii. Conform unor informaţii, tânărul ar fi rulat cu viteză şi, în acest fel, a pierdut controlul volanului.

ACTUALIZARE 2 – Ionuţ îşi actualizase poza de profil cu câteva ore înainte de teribilul accident. Pe profilul său de facebook erau ataşate mesaje în care se vorbea, joi, despre necesitatea donării de sânge pentru adolescent.

În prezent, curg mesajele de condoleanţe pe reţelele de socializare. Toată lumea este în stare de şoc.

“Ce-i viaţa dacă nu un vis, din care ne trezim la moarte?
Se-ncheie totul lâng-o cruce. Rămâi fără nimic din toate
Nu-ntreabă moartea câţi ani ai, ce planuri, sau ce ţi-ai propus
Nu-i pasă ei cât eşti de tânăr, sau că mai ai ceva de spus.
Şi…uite-aşa-ntr-o dimineaţă, nu ştii spre ce te-ndreaptă pasul
Şi intr-o clipă te trezeşti, că ţi-a sunat prea iute ceasul.
Dumnezeu sa te ierte prieten drag nu te vom uita niciodată vei ramane mereu in sufletele noastre… Drum lin spre cer… Dumnezeu să te aibă în veghea Lui! Condoleante familiei!”, a scris Adina.

“Ai suferit, ai luptat si ai pierdut. Din păcate, Ionuț a pierdut lupta pentru viață. Dumnezeu te-a iubit mai mult și a decis că vrea să te aibă lângă el. Dumnezeu să te ierte, suflet drag! Condoleațe familiei!”, a scris Roxana.

“Doamne!!! De ce tocmai el, un prieten adevarat şi un frate de cruce, nu trebuia să se întâmple asta! Ai lăsat multă durere şi suferinţă!!!!Dumnezeu sa te ierte”, a scris şi Vasile.

“Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat… Nu îmi vine să cred că nu o să te mai văd niciodată sau că nu o să mai aibă cine să îmi ceară sfaturi despre ce şi cum să facă.. Aseară, râdeai de mine şi acum te-ai dus. Viaţa este mult prea dură și imprevizibilă… Ai plecat mult prea repede dintre noi şi nu meritai asta, îmi pare rău că dimineaţă n-am apucat să vorbim. Dumnezeu să te ierte şi îţi mulţumesc că, pentru mine, în unele momente, ai fost mai mult decât un verișor”, a spus Ionuţ.

“De ce tu? Nu pot să cred, nu îmi vine să cred, nu pot sa nu te mai știm printre noi. De ce tu, copil frumos, te-ai dus așa repede printre îngeri?Încă sper și vreau să cred ca sunt într-un vis urât și că tot ce văd și aud nu e adevărat. Doamne, te rugam, ai grijă de sufletul lui! Dumnezeu să te odihnească în pace! Te iubesc și te voi iubi mereu, dragul meu verișor”, a scris Lăcrămioara.

ACTUALIZARE 3 – Potrivit unor informaţii, accidentul s-a produs în momentul în care Ionuţ a vrut să depăşească un microbuz. Accidentul s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 06.30, în centrul oraşului Săliştea de Sus, între şcoală şi primărie.

ACTUALIZARE 4 – “Era un băiat de treabă, îmi era prieten, ne mai vedeam mai prin Borșa, când eram la școală acolo. Îmi pare rău că a plecat dintre noi. Condoleanțe familiei!”, a spus Vlad Vasile, student la Jurnalism, în Baia Mare.

ACTUALIZARE 5 – “Încă o viaţă curmată, în urma unui accident rutier. Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Săliştea de Sus, a decedat la câteva ore, după ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un stâlp, din partea stângă a direcţiei de mers. Tragedia s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 06.30, pe raza oraşului Săliştea de Sus. Polițiștii au stabilit că tânărul a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă, pe fondul vitezei excesive. În urma impactului, şoferul a fost rănit grav şi transportat la spital, iar joi seară a decedat. Încă doi pasageri, în vârstă de 17 ani, au suferit leziuni corporale, dar aceştia nu au necesitat internarea. În momentul accidentului, cei trei nu utilizau centurile de siguranţă. Tânărului care conducea i-au fost recoltate probe de sânge şi urmează să se stabiliească dacă el consumase alcool înainte de a urca la volan. Cercetările continuă”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

foto – facebook & wwwvladvasilestiricom.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here