ACCIDENT CA-N FILME – Impact devastator între două autoturisme conduse de maramureşeni (FOTO)

3032

Un accident spectaculos a avut loc duminică, 24 februarie, la orele amiezii, pe DN 19, în judeţul Satu Mare, între Moftin şi Carei (şosea în linie dreaptă).

Două autoturisme, ambele conduse de maramureşeni, au intrat în coliziune. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre maşini s-a răsturnat pe plafon, iar a doua a ajuns în şanţ.

La fața locului au ajuns echipaje ale poliției și de prim-ajutor.
Conform PresaSM.ro, martorii au fost uimiți că accidentul rutier nu s-a soldat cu victime, iar șoferii celor două autoturisme nu au avut nevoie de ajutor medical.

Traficul în zonă a fost îngreunat și se așteaptă tractarea mașinilor pentru a elibera partea carosabilă. Unul dintre șoferi nu a reușit să finalizeze manevra pentru depășire.

Șoferul Volkswagenului a precizat pentru PresaSM că șoferul autoturismului Audi a intrat în depășire, dar nu a putut să o finalizeze pentru că din sensul opus a venit o mașină care circula regulamentar. Audiul a lovit parapetul din dreapta pe o lungime de 25 de metri, după care a acroșat Volkswagenul, care a ajuns în șanț, iar Audiul s-a răsturnat pe drum.

“Cel cu Audi a vrut să mă depășească, nu a reușit să mă depășească, a intrat în parapet, m-a acroșat și apoi s-a răsturnat, iar eu am ajuns în șanț. Bine că nimeni nu a fost rănit,” a spus șoferul.

Ambele mașini sunt înmatriculate în Maramureș.

Șoferii sătmăreni au dat dovadă de solidaritate și mai mulți participanți la trafic s-au oprit pentru a vedea dacă șoferii au nevoie de ajutor, a mai notat PresaSM.ro.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here