ACTUALIZARE – ACCIDENT BAIA MARE – Tânără lovită pe trecerea de pietoni pe strada Vasile Alecsandri (FOTO)

1355

Un accident de circulaţie s-a produs pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, în apropiere de complexul Europa, în după amiaza zilei de luni, 4 februarie. O tânără a fost lovită pe trecerea de pietoni.

Circumstanţele vor fi lămurite de poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului. Însă, din cele spuse de martorii la accident, şoferul unui taximetru a acordat prioritate de trecere tinerei. Nu acelaşi lucru l-ar fi făcut un al doilea şofer, care venea pe banda a doua şi care a acroşat-o. Un echipaj SMURD a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean “Constantin Opriş” din Baia Mare. Oamenii legii au început cercetările în acest caz.

ACTUALIZARE – “În aceasta după-amiaza polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare. O femeie de 36 de ani, care conducea un autoturism, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu un autoturism ce era oprit înaintea trecerii pentru pietoni. În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat în față, accidentând o tânără de 15 ani ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportata la spital și a rămas internată. Șoferii implicați în accident nu se aflau sub influenţa alcoolului”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Foto – Cristi Stoica, Rus Iulia Dani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here