ABSOLUT ȘOCANT – Patru tineri români au avut parte de un sfârșit cumplit în Italia. Cel mai mic avea 14 ani (VIDEO ȘI FOTO)

226

Nenorocire mare în Italia. Patru tineri români cu vârste de 14, 17, 19 şi 35 de ani au murit într-un groaznic accident rutier la Sant’Andrea, în provincia Forli – Cesena.

Presa din Peninsulă scrie că maşina în care se aflau cei patru tineri români, un Seat Leon, s-a răsturnat într-un șanț în via Dismano în Sant’Andrea, după ce şoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului.

Impactul a fost atât de puternic încât toţi cei patru băieţi, rezidenţi în provincia Forlì – Cesena, între care doi fraţi minori, au murit pe loc. Imaginile de la locul tragediei sunt teribile.

Accident Italia

PATRU TINERI ROMÂNI AU AVUT PARTE DE UN SFÂRȘIT CUMPLIT!#VIDEOMașina în care se aflau s-a izbit de un parapete și apoi s-a răsturnat, în zona localității Sant’Andrea, regiunea Forlì-Cesena, Italia.Potrivit ilrestodelcarlino.it, tragicul accident s-a petrecut duminică dimineață, în jurul orei 5.00, după ce șoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un parapete, iar mașina s-a răsturnat într-un șanț.Toți cei patru tineri din mașină erau de origine română. Este vorba despre doi frați, de 14, respectiv 17 ani, de un tânăr de 19 ani și de șoferul de 35 de ani. Īn mașină au fost gäsite și mai multe sticle de alcool, unele deschise, însă testele toxicologice vor fi cele care vor demonstra dacă șoferul de 35 de ani consumase alcool înainte de a se urca la volan.Impactul a fost atât de puternic încât tinerii au murit pe loc.

Publicată de Info Trafic 24 pe Luni, 15 iulie 2019

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 6.00. Niciunul dintre ei nu a scăpat cu viaţă. Echipajele de prim ajutor venite la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Pompierii au reuşit să scoată trupurile neînsufleţite ale tinerilor dintre fiarele controrsionate abia după o oră de la producerea tragediei, în jur de 7.00 dimineaţa.

După ce au reconstituit dinamica accidentului, poliţiştii au anunţat ca posibile cauze ale tragediei viteza excesivă şi faptul că şoferul ar fi adormit la volan.

Maşina ar fi lovit un parapete aflat pe marginea drumului, după care s-ar fi răsturnat într-un şanţ.

Sursaobservator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here