ABATERI GRAVE – “Antiexemple” pe şoselele publice din Maramureş

354

Alcoolul la volan, conducerea fără permis, viteza excesivă şi toate celelalte abateri de la normele rutiere provoacă drame. Conduceţi cu responsabilitate! Viaţa primează! Polițiștii rutieri cercetează încă două persoane care au pus în pericol siguranţa participanţilor la trafic. Acestea au fost prinse în flagrant marţi, 12 februarie, în cadrul unor controale efectuate pentru creşterea gradului de siguranţă pe drumurile din judeţ.

Un tânăr de 28 de ani, din Baia Mare, care avea permisul anulat din anul 2017, a fost depistat de poliţişti marţi seară, la ora 20.30, în timp ce conducea un autoturism la intersecţia bulevardului Bucureşti cu strada Europa din municipiu.

Un alt tânăr, de 27 de ani, domiciliat în Şurdeşti, care conducea un autoturism, a fost oprit pentru verificări de poliţiştii din Baia Sprie, azi-noapte, la ora 01.00. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Totodată, verificările poliţiştilor au relevat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenţă Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

“Pe numele celor doi tineri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale”, a explicat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here