A RECUNOSCUT TOT – Cuţitarul de la Center-ul din Baia Mare s-a predat

1942

“Agresorul de duminică dimineaţă”, din clubul de la Center-ul din Baia Mare, s-a predat poliţiei în seara zilei de luni, 11 iunie, în jurul orei 19.00.

Tânărul în vârstă de 31 de ani, având porecla de “Urechiosul”, a recunoscut oamenilor legii că a înjunghiat un alt bărbat, de 34 de ani. Aşadar, el a fost reţinut pentru fapta sa, urmând să fie prezentat instanţei marţi, 12 iunie, cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim faptul că, duminică dimineaţă, în jurul orei 07.55, un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost înjunghiat în faţa altui local, tot pe bulevardul Bucureşti, însă care este situat la Center. Agresorul “a lovit” pe neaşteptate, fără ca victima să se poată apăra. Nici măcar agenţii de securitate nu au apucat să intervină. Bărbatul înjunghiat a fost transportat la UPU a Spitalul Judeţean Baia Mare, unde a beneficiat de îngrijiri medicale. Victima a declarat că îl cunoaşte pe agresor. Din acel moment, poliţiştii au început să îl caute pe autorul faptei.

Conform unor surse, agresorul nu este străin de fapte care contravin legii, el având mai multe dosare pe rolul instanţei.

Cătă ŢINEGHE

Citeşte şi Zile nebune în Maramureş – accidente mortale, bătăi ca-n filme şi un înec

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here