A ÎNCURCAT-O! – Ucrainean contrabandist, prins într-o staţie PECO din Maramureş

861

Poliţiştii maramureşeni au depistat pe raza oraşului Dragomireşti un autoturism cu care erau transportate 5.500 pachete cu ţigări de contrabandă. Conducătorul auto este cercetat sub control judiciar.

Miercuri, 13 iunie, în urma activităţilor investigative desfăşurate de Poliţia Dragomireşti, cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au fost confiscate 5.500 pachete de ţigări susceptibile a proveni din contrabandă.

# Fără permis şi cu un autoturism neînmatriculat
Poliţiştii care efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier au observat un autoturism care, la vederea poliţiei, şi-a schimbat brusc direcţia de deplasare şi a oprit în staţia PECO din Dragomireşti.
Poliţiştii au stabilit că la volan se afla un tânăr de 26 de ani, cetăţean ucrainean, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că permisul de conducere al acestuia este suspendat, iar autovehiculul nu figurează înmatriculat.

“În urma controlului asupra autoturismului, poliţiştii au găsit cantitatea de 110.000 ţigarete netimbrate şi fără documente de provenienţă, în valoare de aproximativ 66.000 lei. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis, iar faţă de tânărul de 26 de ani a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, a precizat Cecilia Grozavu, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here