ACTUALIZARE – GÂNDURI NECURATE – Hoţul din Dragomireşti a ajuns pe mâna poliţiştilor. S-a dat vânzător ambulant

559

Autorul unui furt comis zilele trecute a fost identificat de poliţiştii maramureşeni. Infracţiunea a avut loc pe raza oraşului Dragomireşti. Cercetările efectuate de oamenii legii au dus la un nume. Este vorba despre un bărbat din judeţul Mureş.

ACTUALIZARE – Cum se comit multe furturi din locuinţă? Permiţându-le unor persoane necunoscute accesul în locuinţă! Sub diferite pretexte, acestea vă pot distrage atenţia şi vă pot sustrage bunuri sau bani. Poliţiştii din Dragomireşti au soluţionat recent un astfel de caz. O femeie din oraş a devenit victimă după ce a permis accesul în curte şi ulterior în locuinţă, unui bărbat necunoscut, care ofere spre vânzare vase şi tigăi.

A furat banii găsiţi în cameră

Femeia a rămas fără 400 de lei, pe care îi avea într-o cameră. După ce au fost sesizaţi cu privire la comiterea faptei, poliţiştii au demarat activităţi specifice, reuşind identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului.
“Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, domiciliat în judeţul Mureş. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului”, a explicat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.
Pentru prevenirea unor situaţii neplăcute, poliţiştii vă recomandă să fiţi vigilenţi şi să nu vă lăsaţi induşi în eroare de diverse poveşti sau motive ale unor persoane necunoscute care vă bat la uşă! “Dacă totuşi le permiteţi accesul în locuinţă, vă sfătuim să nu-i lăsaţi nesupravegheaţi şi să nu lăsaţi bani şi bunuri de valoare la vedere! Paza bună trece primejdia rea!”, au recomandat poliţiştii maramureşeni.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here