A FĂCUT PRĂPĂD – Șoferul a fost atât de beat, încât nu a putut sufla în etilotest (FOTO)

383

Un accident de circulație a avut loc în Tulcea. Numai o minune a făcut să nu avem niciun mort, a notat Info Trafic 24.

Un bărbat de 46 de ani, în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un stâlp din lemn, pe care l-a secţionat, după care a fost aruncat într-un stâlp de beton, iar din şoc, autoturismul a fost din nou aruncat în spate, în dreptul stâlpului retezat.

Cel aflat la volan a primit primele îngrijiri la faţa locului, pentru că la eveniment s-a deplasat o ambulantă de prima urgenţă şi un echipaj SMURD. Martorii spun că omul mirosea foarte tare a alcool şi, dacă nu s-ar fi oprit în stâlp, cu siguranţă ar fi intrat în gardurile oamenilor şi ar fi produs mult mai multe pagube.

Polițiștii de la biroul rutier nu i-au putut face testarea cu aparatul alcooltest deoarece omul era atât de beat încât nu a fost în stare să sufle în aparat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, șoferul a fost transportat la spital pentru investigații. Poliţia a deschis un dosar penal în acest sens, iar încadrarea va fi făcută la finalul anchetei, conform Info Trafic 24.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here