A DAT CU OIȘTEA-N GARD – Un sighetean beat, fără permis de conducere, a intrat cu mașina în poarta unei case

65

Duminică, 2 august, la ora 17.13, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Florilor din municipiu. Poliţiştii au constatat că un bărbat de 39 ani, din Sighetu Marmației, în timp conducea un autoturism, pe fondul consumului excesiv de alcool și al vitezei, a pierdut controlul direcţiei de mers și a intrat în coliziune cu stâlpul din beton al porții de acces într-un imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea recoltării probelor biologice de sânge. Totodată , în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui auto pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here