A AVUT ZILE – A scăpat cu viață după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de trenul Cluj – Sighetu Marmației

294

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat ieri că pe magistrala de cale ferată 400 Cluj Napoca – Gherla, la kilometrul feroviar 5+750 de metri, pe raza localităţii Jucu (judeţul Cluj), la o trecere la nivel cu calea ferată, trenul Regio 4110, care se deplasează pe ruta Cluj Napoca – Sighetu Marmaţiei, a lovit un autoturism. O persoană a rămas încarcerată.

“Un stâlp de transport înaltă tensiune a fost rupt în urma impactului și a fost răsturnat peste mașină. Vegetația din apropierea mașinii s-a aprins de la scânteile generate de cablurile de electricitate rupte. Au intervenit doua mașini cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD.
A fost anunțată regia de transport feroviar pentru întruparea alimentării cu energie electrică și a traficului feroviar.
Pompierii clujeni au reușit să scoată bărbatul prins între fiarele contorsionate ale mașinii și stâlpul doborât de înaltă tensiune răsturnat peste aceasta, după mai bine de o oră de acțiuni susținute, în vederea acordării primului ajutor și descarcerare”, precizează reprezentanții ISU Cluj.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here