8 MARTIE – Tradiţie respectată! Maramureşencele au fost “sancţionate” cu flori de poliţişti (VIDEO ŞI FOTO)

623

8 Martie, o zi ca oricare alta, dar fundamental diferită de celelalte prin semnificaţia ei şi prin esenţa persoanelor la care se referă. O zi dedicată celor ce înfrumuseţează viaţa, o zi în care bărbaţii, cu recunoştinţă, ies din carapace şi transmit mamelor, soţiilor sau iubitelor, fiicelor lor şi altor persoane dragi, cele mai alese gânduri şi urări.

Polițiștii maramureşeni au fost prezenţi vineri, 8 martie, atât în trafic cât şi în trenurile de călători, pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor câte o floare, cadou simbolic al preţuirii femeii. Obișnuitul sentiment de „nelinişte” pe care îl experimentează fiecare șofer în momentul în care este oprit de polițiști s-a transformat în zâmbete și bucurii pentru șoferițe, în momentul în care au descoperit adevăratul motiv pentru care au fost oprite de oamenii legii.

Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş le-au adresat acestora şi recomandări pentru a evita implicarea lor în incidente în trafic.

“Respectând tradiția, poliţiştii din Baia Mare si Viseu de Sus au fost prezenţi vineri, 8 Martie, în trafic pentru a oferi doamnelor şi domnişoarelor câte o floare, cadou simbolic al preţuirii femeii, alături de cele mai alese gânduri de preţuire şi respect”, a explicat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here