30 MAI – 15 ani de activitate a Direcției Generale Anticorupție, marcați în Baia Mare

60

La data de 30 mai Direcția Generală Anticorupție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne aniversează 15 ani de activitate profesională, perioadă care relevă o maturitate instituțională și în care s-a consolidat ca instituție specializată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului M.A.I..

“În vederea marcării celor 15 ani de existență instituțională, pe două casete luminoase LED situate în zona centrală a municipiului Baia Mare sunt proiectate mesaje privind datele de identificare ale D.G.A., implicit ale Serviciului Județean Anticorupție Maramureș și CallCenterulAnticorupție 0800 806 806.

De asemenea, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Maramureș au diseminat flyere cu tematică anticorupție cetățenilor pe raza municipiului Baia Mare. În acest sens, acestora le-au fost prezentate aspecte privitoare la identitatea instituțională a D.G.A., faptele de corupție, modalitățile de sesizare a acestora, precum și linia telefonică gratuită Call Center Anticorupție – 0800.806.806, în scopul creșterii gradului de conștientizare a cauzelor și consecințelor implicării în fapte de corupție, precum și a necesității sesizării acestora”, precizează DGA Maramureș.

Dragoș HOJDA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here