ACTUALIZARE 3 – 112 NOCTURN – Incendiu violent în Călineşti. Un bărbat a murit!

782

Un incendiu violent s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, în Călineşti, cu puţin timp înainte de ora 02.00.

Conform primelor informaţii, ar fi vorba şi despre două victime arse în incendiu.

Forţele de intervenţie s-au deplasat către locul indicat.

ACTUALIZARE – “Pompierii din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației au intervenit în Călinești pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în încăperea unei locuințe. În urma incendiului au rezultat două victime, doi bărbați, 32 și 63 de ani. Victima în vârstă de 32 de ani a suferit arsuri pe 90 % din suprafața corpului, iar bărbatul de 63 de ani a suferit arsuri la nivelul mâinilor și feței. Ambii au fost preluați de către echipajele medicale sosite la fața locului și au fost transportați la spital”, a declarat Oana Alexa-Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

ACTUALIZARE 2 – “Din cauza leziunilor suferite în urma unui incendiu izbucnit azi-noapte la un imobil din Călinești, un bărbat în vârstă de 38 de ani a decedat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE 3 – Intervenţii şi în Baia Mare şi Baia-Sprie
Nu a fost singurul incendiu înregistrat în Maramurşe, în ultimele ore.
Pompierii băimăreni au intervenit joi pentru lichidarea a două incendii. “Primul a avut loc la o construcție improvizată pe Pirită. În urma incendiului a ars construcția în proporție de 90%. În urma incendiului nu au rezultat victime. Cel de al doilea incendiu a fost la vegetație uscată. Focul a mistuit circa trei hectare de vegetație în Baia-Sprie”, a mai arătat Oana Alexa-Gonczi.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here