112 – Minor în stare gravă! A intervenit elicopterul SMURD (FOTO)

547

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe raza localității Căpușu din județul Cluj. Un microbuz cu 18 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, după ce şoferul ar fi adormit la volan, a notat Info Trafic 24.

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe raza localității Căpușu, din Cluj. Conform primelor informații, un bărbat de 51 de ani, care conducea un microbuz pe direcția Cluj – Oradea, ar fi adormit la volan, a pierdut controlul asupra volanului, ieșind în afara carosabilului.

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe raza localității Căpușu din județul Cluj. În urma impactului, 11 persoane au fost rănite. Opt dintre persoanele rănite sunt minori, unul de 17 ani este în stare grava, ceilalți sunt conștienți. Se pare că în microbuz se aflau 9 elevi.

La fața locului au ajuns echipaje ISU și ale Poliției. Avand in vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale de la fata locului. S-a solicitat un elicopter SMURD pentru preluarea victimelor, conform Info Trafic 24.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here