112 ÎN DEPLASARE – Mașină de Maramureș, implicată într-un accident în Bihor

539

Un autoturism înmatriculat în Maramureș a fost implicat într-un grav accident de circulație în comuna Sălard, în județul Bihor. Inițial, s-a vehiculat că au rezultat trei victime, din care una încarcerată. Circulația rutieră a fost blocată cât timp au intervenit salvatorii.

Pentru salvarea celor trei victime, ISU Crişana a mobilizat de urgenţă, două echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii de Pompieri Sălard, din care unul de paramedici, echipajul de descarcerare grea al Detașamentului Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. “Ajunse la locul producerii accidentului, forțele de intervenție au acționat pentru descarcerarea unei femei rămase captive în unul din cele două autoturisme avariate, iar echipajele medicale au acordat îngrijirile necesare femeii evacuate din autovehicul și celor doi bărbați răniți în urma accidentului, toți trei suferind multiple traumatisme și contuzii. Cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, a transmis maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Polițiștii au demarat o anchetă. „Pe DN 19 E, în afara localității bihorene Sălard, un bărbat de 28 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o aututilitară pe direcția Oradea – Marghita, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de carosabil acoperit parțial cu apă, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș. Din impact, autoturismul s-a răsturnat pe partea dreaptă, în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier, atât bărbatul de 28 de ani, care conducea autoutilitara, cât și o femeie de 51 de ani, din Baia Mare, pasageră în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. Leziuni mai ușoare a suferit bărbatul de 56 de ani, care conducea autoturismul”, a declarat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here