MIȘCĂRI – Se pregătește ceva în PSD Maramureș?

MIȘCĂRI – Se pregătește ceva în PSD Maramureș?

Când și-a dat demisia din PSD Maramureș, Liviu Marian Pop a anunțat că va reveni în partid atunci când la conducerea filialei județene nu va mai fi Gabriel Zetea. Pe care-l acuza de dictatură (printre altele). Fost ministru al Educației și ministru delegat pentru Dialog Social, Pop nu s-a înscris în alt partid, cum au făcut alți nemulțumiți din PSD. A anunțat doar că s-a angajat la un ONG băimărean.

A păstrat legătura cu foști colegi de partid. Azi a postat o fotografie pe Facebook în care apare alături de primarul din Ieud, Nicolae Traian David. Intrigă însă cele câteva cuvinte care însoțesc fotografia: ”La noul sediu de campanie! Prietenii știu!”. Cu atât mai mult cu cât primarul din Ieud, alături de cel din Asuaju de Sus, fostul consilier județean Emil Muntean sau fostul secretar de stat Dragoș Titea s-a aflat că ar fi fost nemulțumiți de unele decizii luate de Zetea. Printre ele e și cea a aderării PSD la Coaliția pentru Maramureș, pentru alegerile locale din 27 septembrie. Unii dintre ei și-au și pierdut funcțiile din partid cu această ocazie.

Se pregătește cumva o lovitură de palat în PSD Maramureș? Opozanții lui Zetea se regrupează? Poate prietenii ăia care știu, ne zic și nouă câte ceva…

I.V.