MESAJ DE PROTEST - Pentru Baia Mare, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități este o zi tristă și absurdă

Asistenții personali ai persoanelor cu dizabilități din Baia Mare sunt în continuare neplătiți.

MESAJ DE PROTEST - Pentru Baia Mare, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități este o zi tristă și absurdă

Azi se sărbătorește Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Cu această ocazie, băimăreanca Arabela Acălinei, președintele Asociației Neuro Move CMT,  a trimis pe adresa redacției noastre un mesaj, în care își exprimă revolta în legătură cu modul în care autoritățile tratează problema persoanelor cu dizabilități.

"Azi este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități! Pentru Baia Mare însă, aceasta este o zi tristă, o zi inimaginabil de absurdă!!! Sunt mai bine de două luni de când asistenții personali ai persoanelor cu dizabilități nu și-au primit salariile! Sunt mai bine de două luni de când sute de oameni din Baia Mare suferă din lipsă de hrană și medicamente!
Situația este cu atât mai ridicolă, cu cât ni s-a demonstrat luna trecută că noi, cei cu dizabilități, nu suntem prețuiți nici cât beculețele și ornamentele de Crăciun, pentru care se găsesc întotdeauna bani!
Am un singur mesaj pentru cei care au lăsat ca situația să ajungă aici și pentru cei care pot face ceva în privința aceasta, dar nu doresc să facă: DUMNEZEU E SUS ȘI VEDE!!!", este mesajul transmis de Arabela Acălinei, președinte al Asociației Neuro Move CMT.

M. S.