MERITE - ISU, SMURD Și Ambulanța Maramureș, premiate de PS Iustin

După liturghia de duminică, 20 decembrie, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, a premiat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță ale județului Maramureș.

MERITE - ISU, SMURD Și Ambulanța Maramureș, premiate de PS Iustin

După liturghia de duminică, 20 decembrie, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul MaramureȘului Și Sătmarului, a premiat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), SMURD Și Serviciul Județean de Ambulanță ale județului MaramureȘ.

Premiile au fost înmânate pentru implicarea cu profesionalism, vrednicie, dragoste creȘtină Și solidaritate umană față de cei aflați în suferință în acest an dificil, au precizat responsabilii episcopiei.

Preasfințitul Iustin a înmânat Ordinul Și Medalia omagiale „Preot Nicolae Gherman” inspectorului Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de BăseȘti” (ISU) MaramureȘ, Ion Ioniță Sârb. AcelaȘi premiu a fost înmânat Și Serviciului SMURD MaramureȘ, medicilor, paramedicilor, asistenților Și tuturor „ostenitorilor” din toate subunitățile, Juristei Ligia Micle, manager general al Serviciului Județean de Ambulanță MaramureȘ, medicilor, asistenților Și tuturor „ostenitorilor” din toate subunitățile.

”Pentru buna colaborare, eficiența Și profesionalismul de care a dat dovadă în relațiile de comunicare cu Episcopia Ortodoxă a MaramureȘului Și Sătmarului, Preasfințitul Iustin a acordat aceleaȘi medalii Și lui Dan Bucă, purtător de cuvânt Și fost Șef de protocol al Instituției Prefectului Județului MaramureȘ timp de peste 20 de ani. De asemenea, Diploma Anului Omagial a fost acordată Și Elenei Dunca, pentru ridicarea în curtea bisericii, pe cheltuială proprie, a unei răstigniri confecționate din marmură, care a fost sfințită înainte de oficierea liturghiei”, au mai precizat responsabilii Episcopiei Ortodoxe a MaramureȘului Și Sătmarului.

Tradiția săvârȘirii liturghiei de către Preasfințitul Iustin, Episcopul MaramureȘului Și Sătmarului, în duminica dinaintea NaȘterii Domnului, are o vechime de opt ani la biserica cu hramul „NaȘterea Domnului” din Baia Mare.

V.R.