MERGEM SPRE IZOLARE - Cazuri tot mai multe de COVID în Maramureș

Numărul cazurilor noi confirmate de coronavirus crește de la o zi la alta în Maramureș, ceea ce pentru maramureșeni va însemna noi restricții impuse de autorități. În ultimele 24 de ore am avut confirmate nu mai puțin de 127 de noi îmbolnăviri, ceea ce face ca rata de infectare acum să se apropie de 2.

MERGEM SPRE IZOLARE - Cazuri tot mai multe de COVID în Maramureș

Județul Maramureș are în acest moment 11.405 cazuri de coronavirus, respectiv o rată de infectare la mia de locuitori de 1,81. Tot în ultimele 24 de ore am avut confirmate și patru decese, doi bărbați și două femei, persoane cu vârsta cuprinsă între 70 și 90 de ani, respectiv toți aveau și alte probleme de sănătate. 

Numărul deceselor în Maramureș se apropie de 500 de la începutul pandemiei și până în prezent. Datele oficiale arată că avem numai 2569 de pacienși vindecați, 186 de persoane internate în spitalele din județ, din care 13 persoane internate la Terapie Intensivă, un pacient intubat. În Maramureș la aproape un an de la izbucnirea pandemiei nu am reușit să ajungem la 50.000 de teste. Avem doar 48.938 de teste efectuate până în prezent. 

H.D.