MECI AMICAL - ACSF Recea, victorie cu Avântul Reghin

ACSF Recea a jucat un nou meci amical la Iclod.

MECI AMICAL - ACSF Recea, victorie cu Avântul Reghin

Sâmbătă, 6 februarie, ACS Fotbal Comuna Recea (locul 18 în Liga 2) a disputat, pe terenul sintetic din comuna clujeană Iclod, un nou meci de verificare.

Formația maramureșeană a învins Avântul Reghin (locul 3 în Seria 9 din Liga 3) și a obținut cu această ocazie a patra victorie consecutivă de la reluarea pregătirilor.

ACSF Recea – Avântul Reghin 2-1 (1-0). A marcat: Alin Văsălie, Rassambek Akhmatov / Adrian Murar (din 11 metri)

ACSF Recea (repriza I): Răilean - Potcoavă, Burdeț, Urs, Ispas, Ahmatov, Micaș, Chinde, Fică, Văsălie, Batin. Antrenori: Florin Fabian, Ovidiu Mic și Dan Șomcherechi.

ACSF Recea (repriza a II-a): Bota – Jucan, Oiță, Gal, Lihet, Bura, Szecui, Anghel, Fică, Coman, Brata.

“Am jucat cu o echipă bună de Liga 3și, în ciuda oboselii pe care au acumulat-o în această săptămână, băieții s-au descurcat bine. Au avut atitudine și s-au angrenat la efort, dar mai sunt câteva lucruri de pus la punct. Sunt mulțumit pentru că și rezultatele din amicale ne ajută și sperăm ca peste două săptămâni, când se reia campionatul, să fim bine pregătiți”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florin Fabian, antrenorul echipei ACSF Recea.

În meciul cu Avântul Reghin pentru echipa din Recea a jucat și Codruț Anghel (Dunărea Călărași), fotbalist aflat în probe.

Miercuri, 10 februarie (ora 14), ACSF Recea va juca, tot la Iclod, cu Progresul Șomcuta Mare (locul 8 în Seria 10 din Liga 3). Apoi, sâmbătă, 13 februarie, va întâlni Sportul Șimleu Silvaniei (locul 6 în Seria 10 din Liga 3), locul de desfășurare a partidei nefiind stabilit, deocamdată.

M. S.

foto Facebook ACSF Recea