MECI AMICAL - ACSF Recea a învins și Sticla Arieșul Turda

O nouă victorie pentru ACSF Recea.

MECI AMICAL - ACSF Recea a învins și Sticla Arieșul Turda

ACS Fotbal Comuna Recea a disputat azi, pe terenul sintetic de la Iclod (jud. Cluj), un nou meci amical în compania echipei ACS Sticla Arieșul Turda (locul 7 în Seria 9 din Liga 3).

ACSF Recea - Sticla Arieșul Turda 4-0 (1-0). Pentru echipa maramureșeană au înscris Marius Coman, Paul Batin 2, în timp ce adversarii și-au dat un autogol.

ACSF Recea (repriza I): Bota - Potcoavă, Oiță, Burdeț, Ispas, Ahmatov, Micaș, Văsălie, Fică, Mărieș, Coman. Antrenori Florin Fabian, Ovidiu Mic și Dan Șomcherechi.

ACSF Recea (repriza a II-a): Răilean - Lihet, Gal, Urs, D. Simion, Bura, Szecui, Jucan, Lung, Chinde, Batin.

"Am utilizat din nou formule diferite în fiecare repriză, pentru a-i putea vedea la lucru pe toți jucătorii din lot. Ținând cont că de la începutul săptămânii am făcut câte două antrenamente pe zi, sunt mulțumit de joc. Mai avem de lucru în atac, dar nu ne-am antrenat pe terenuri bune pentru a putea stabili anumite automatisme", a declarat Florin Fabian, antrenorul echipei ACSF Recea.

În primele două amicale de la reluarea pregătirilor, ACSF Recea a învins Someșul Dej (5-0) și Recolta Dorolț (2-0). Sâmbătă, 6 februarie, este programat un nou amical, la Iclod, cu Avântul Reghin.

Săptămâna viitoare, echipa din Recea își va testa forțele cu Progresul Șomcuta Mare și Sportul Șimleu Silvaniei.

M. S.

foto turdanews.net