MECI AMÂNAT - Covid-19 împiedică ACSF Comuna Recea să joace la Buzău

Noul coronavirus a lovit și echipa de fotbal ACSF Recea.

MECI AMÂNAT - Covid-19 împiedică ACSF Comuna Recea să joace la Buzău

Partida Gloria Buzău - ACSF Recea programată azi, de la ora 11, în Liga 2 la fotbal nu se va disputa. Se pare că formația mamureșeană a pornit ieri spre Buzău dar s-a întors din drum, după ce s-a aflat că la ultimele teste patru sau cinci fotbaliști au ieșit pozitivi. Oficialii clubului ACSF Recea nu au putut fi contactați telefonic pentru a da lămuriri legate de acest caz.

Informația a fost dată oficial de reprezentanții clubului Gloria Buzău

”Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida dintre SCM Gloria Buzău şi ACS Fotbal Comuna Recea, din etapa cu numărul 11 a Ligii a 2-a, programată să se dispute sâmbătă, 7 noiembrie 2020, cu începere de la ora 11:00, nu se mai desfășoară, având în vedere situația epidemiologică comunicată Federației Române de Fotbal de către clubul sportiv ACS Fotbal Comuna Recea.
Vom reveni cu informații noi de îndată ce ne vor fi furnizate de către Federația Română de Fotbal”, a declarat Ion Cazan, directorul SCM Gloria Buzău, prin intermediul unui comunicat de presă.

De partea cealaltă, ACSF Recea a postat un comunicat sec pe pagina oficială de Facebook, în care pare că vrea, nu se știe de ce, să păstreze secretul în privința motivului nedisputării meciului de azi:

"ACSF Maramures Recea dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida dintre SCM Gloria Buzău şi ACSF Maramures Recea, din etapa cu numărul 11 a Ligii a 2-a, programată să se dispute sâmbătă, 7 noiembrie 2020, cu începere de la ora 11:00, nu se mai desfășoară".

Partida SCM Gloria Buzău - ACSF Rcea ar putea fi amânată pentru data de 18 noiembrie.

foto Facebook ACSF Recea