MAREA BRITANIE - Adunările în grupuri mari de sărbători nu vor fi permise

Deși Crăciunul înseamnă familie, prieteni, rude și mese copioase, anul acesta va fi diferit. Conform Daily Mail, poliția din Marea Britanie îi avertizează pe oameni că va intra peste ei în case dacă se vor aduna în grupuri mari de sărbători.

MAREA BRITANIE - Adunările în grupuri mari de sărbători nu vor fi permise

Deși Crăciunul înseamnă familie, prieteni, rude și mese copioase, anul acesta va fi diferit.

Conform Daily Mail, poliția din Marea Britanie îi avertizează pe oameni că va intra peste ei în case dacă se vor aduna în grupuri mari de sărbători.

Asta după ce mai mulți epidemiologi au sugerat că în acest an Crăciunul va fi petrecut mai mult în izolare și în grupuri restrânse, cu persoane care locuiesc la aceeași adresă.

„Dacă vom avea bănuieli că sunt grupuri mari de oameni care se adună unde nu ar trebui, atunci poliția va interveni. Dacă sunt încălcări flagrante ale regulilor, nu vom avea de ales. Nu e treaba poliției să oprească oamenii să se bucure de Crăciun, dar suntem aici pentru a pune în aplicare regulile impuse de Guvern. Dacă Guvernul face regulile, tot Guvernul trebuie să le explice publicului”, a explicat David Jamieson, comisar de poliție, conform Daily Mail.